Voortgang curriculumanalyse

De vakjes vullen zich. Schermafbeelding 2016-01-29 om 13.18.44

De chaos in mijn hoofd neemt doe. De vraag dringt zich op of dit voor een opleiding die je niet kent niet veel makkelijker zou zijn? Hoe creëer ik de juiste afstand? Hoe kom ik van een mening tot een meer feitelijke analyse? Big data (doe eens #hip) in het klein…. Vandaag wel een verhelderende e-mail van een collega in een reactie op het nieuwe leerplanschema. Strekking: waarom zou de “leerlijn” duurzaamheid wel landen door het in de verschillende vakken te implementeren, terwijl het bij Engels en professionele communicatie niet lukt? Hier zit op zijn minst een interessante perceptie van het (succes van het) curriculum in. En misschien een uitdagende ontwerpopdracht! En ik? Ik ploeter voort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *