Curriculumanalysezucht

Vanmiddag weer meer vakjes van de curriculumanalyse ingevuld. Het begint aan de ene kant ergens op te lijken, aan de andere kant heb ik het gevoel dat ik iets heel stoms aan het doen ben. Waarom het ergens op gaat lijken? Het wordt completer. Ik krijg onderbouwd overzicht en weet nu vrij vlot in welk document ik wat kan vinden (CMD+K en dan de hyperlink toevoegen ;)). ¬†Waarom ik het gevoel heb dat ik iets heel stoms aan het doen ben? Enerzijds omdat de lezer met de links naar de documenten nog redelijk wat zoekwerk in het document te doen heeft¬†om de aangehaalde passage te vinden. Anderzijds omdat ik weinig discrepanties vind tussen de verschillende kolommen. En in mijn CA staat achter de vereiste tabel wel een hele waslijst aan dingen die ik in de onderliggende documentatie opvallend vond. Alleen krijg ik dat dus niet in de hokjes van de CA gepropt. Sowieso heb ik natuurlijk niet zo’n hokjesgeest…

Anyway: ik heb mijn eerste versie naar Amber gestuurd, om in ieder geval op deel A alvast feedback te kunnen krijgen. Morgen is weer een dag, nu is er Chardonnay! Het is weer eens wat anders dan de sloten espresso van vanmiddag. En het requiem van Verdi kabbelt op de achtergrond voort.

IMG_6869

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *