Tuterdetuut

Feedback is een cadeautje. Desalniettemin geeft het  uitpakken daarvan  op dit moment ook een boel stress bij mij. Side-effect, zullen we maar zeggen. Vandaag veel feedback gehad (dank Marjolein, Amber, Melinda, Marian en Adriaan: samen MAMMA). Cadeautjes in de vorm van goede vragen. Denkrichtingen. Ideeën. Overwegingen. Nu dus gaan uitpakken. Het papier van het cadeau scheiden. De mooie strikken weggooien. En dan kijken welke cadeautjes ik mee kan kan nemen. Welke ik mee wil nemen. En als ik ze mee kan en mee wil nemen, nadenken over hoe dan?????

Voorlopig ben ik wel tevreden met mijn aanpak om te gaan pecha-kucha’en prototypen. Omdat het voor mij manieren zijn om grip te krijgen, doordat ik mijn gedachten kan ordenen. Volgende week na de presentatie krijg ik vast weer veel cadeautjes! Toch voelt het nu anders als de week voor mijn verjaardag in mijn kindertijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *