Onzinnige titel

Hieronder mijn originele post. Omdat ik per dag ongeveer 50 spanberichten kreeg op deze post, heb ik de titel maar veranderd: eens kijken of dat helpt.

Vandaag het model voor mijn herontwerp in pecha kucha vorm gepresenteerd. En dat was spannend! Bij deze vorm heb je 20 dia’s tot je beschikking. Iedere dia is 20 seconden in beeld. Daarna gaat hij automatisch door naar de volgende. Dus: veel geoefend de afgelopen dagen, om er een vloeiend verhaal van te maken. Ontdekt dat de klok op mijn “presenter-screen” niet synchroon liep met de 20 seconden per dia. Dus iedere dia op 19.15 seconden gezet. Behalve natuurlijk die ene met het filmpje dat ik al exact op 20.0 seconden gesneden had. En dan… op het moment suprême…. doet het geluid van het filmpje het niet! Ondanks dat ik getest had vooraf. Balen. Gelukkig heb ik me er al improviserend in 20 seconden wel uit gered, door uit te leggen wat de student in het filmpje zegt. Het publiek klapte op het einde van de pecha kucha en ze waren geamuseerd door en enthousiast over de presentatie. Dus dat zat wel goed. Thuis maar eens een stevige glas wijn met een kaasje nemen om het te vieren! En: de feedback van vandaag en het proces ernaar toe geven vertrouwen om weer verder te kunnen met mijn herontwerp. Op naar 11 april!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *