Onzinnige titel

Hieronder mijn originele post. Omdat ik per dag ongeveer 50 spanberichten kreeg op deze post, heb ik de titel maar veranderd: eens kijken of dat helpt.

Vanmiddag gewerkt aan een screencast van mijn Pecha Kucha. Dat kost toch altijd weer veel tijd. Ik heb een versie gemaakt voor mijn collega’s, waarbij ik één slide met achtergrondinformatie vervangen heb met informatie over wat een trapmodel is. Want zonder te weten wat een trapmodel is, is het niet inzichtelijk waar mijn taartbodem vandaan komt. En hem toen ingesproken. Nog een keer ingesproken. Tussendoor nog een paar keer begonnen met inspreken, maar ik versprak me steeds. En daarna het filmpje van de student erin gemonteerd, met het originele geluid. Omdat dat mooier klinkt. En, omdat het kan, bij één  dia gesmokkeld door hem wat langer in beeld te monteren waardoor de overgang een stuk beter tot zijn recht komt, doordat hij niet zo abrupt is. Al met al weer wel een paar uur werk. Ik hoop dat het het waard is en ben erg benieuwd naar de reacties. De mail is net verstuurd naar een aantal collega’s.

Over deliberate practice gesproken: ik word nog eens echt handig in het gebruik van Adobe Premiere.

Schermafbeelding 2016-04-06 om 19.51.31

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *